VOORGERECHTEN

VIETNAMESE CARPACCIO  10,50

DUNGESNEDEN RUNDVLEES MET VIETNAMSE DRESSING

BURRATA SALADE 8,75

VERSE BURRATA MET TOMATEN, BASILICUM EN KRUIDENSLA

Steak tartaar klassiek 9,75

Fijngehakte Palmesteyn Rund met fijne garnituren, worcestersaus en ei

HOKKAIDO POMPOEN  8,75

GEPOFTE POMPOEN MET VERSCHILLENDE NOTEN EN KERRIEOLIE.

ZALMFILET 11,50

GEPEKELDE ZALM MET CITRUS, GEFRITUURDE WONTON EN KRUIDENMOSTERD.

                

VANGST VAN DE DAG

DAGELIJKS WISSELEND

HOOFDGERECHTEN

TRUFFELRISOTTO 15,50

TRUFFELRISOTTO MET GEPOCHEERD EI, PADDENSTOELEN EN PECORINO KAAS.

RUNDERLENDE 21,50

GEGRILDE RUNDERLENDE MET GROENE ASPERGES, ROSEVAL AARDAPPELEN EN SALSA VERDE.

PARELHOENDER 18,50

GEBAKKEN PARELHOENDER FILET MET VERSE DOPERWTEN, BOSPEEN EN DRAGONJUS.

SALADE NICOISE 22,50

KLASSIEKE SALADE NICOISE MET GEGRILDE TONIJN.

VANGST VAN DE DAG

VRAAG HET BEDIENEND PERSONEEL NAAR DE SPECIALITEITEN VAN DE DAG.

VLEES SPECIALITEIT VAN DE DAG

VRAAG HET BEDIENEND PERSONEEL NAAR DE SPECIALITEITEN VAN DE DAG.

VANGST VAN DE DAG

VRAAG HET BEDIENEND PERSONEEL NAAR DE SPECIALITEITEN VAN DE DAG.

SPECIALITEITEN VAN DE DAG

DAGELIJKS WISSELEND

Desserts

AARDBEIEN 11,50

VERSE AARDBEIEN MET BLOEDSINAASAPPEL SORBETIJS EN VANILLE SABAYON. 

MANGO PASSIEVRUCHT TAARTJE 9.50

TAARTJE VAN PASSIEVRUCHT EN MANGO MET WITTE CHOCOLADE IJS.

KAASPLANKJE 11.50

Met verschillende Europese kazen, vijgencompote en brood

EXCLUSIEVE DESSERT

MET KOFFIE

Lunch: van 12.00 tot 17.00

Smoothies van de dag  4,75

Vraag het bedienend personeel naar de smoothies van de dag

Salade biefstuk 9.50

Salade met runderbiefstuk, paprika, champignons en olijven dressing.

Salade Burrata 8.50

Burrata met groene asperges, spinazie, avocado en pijnboompitjes.

Salade gamba’s 9.50

Caesar salade van gamba’s met Parmezaanse kaas, huisgemaakte croutons en een gekookt eitje.

Broodje carpaccio  8.25

Vlaamsch Broodhuys brood met dungesneden rundvlees, Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaat.

Broodje Burrata 7.50

Vlaamsch broodhuys brood met Burrata, verse tomaat en basillicum.

Broodje Portugese Makreel  8.25

Vlaamsch broodhuys brood met gerookte makreel en zoetzure ui, en pepermayonaise.

Broodje ei met avocado 7,50

Vlaamsch broodhuys brood met avocado en gepocheerd ei.

Hartige crêpes 6,50

Crêpes van de dag.

Lunch

Zachte broodjes

Borrelplank hele dag tot 22.00

Charcuterie, kaas combi 3 soorten 11,50

Charcuterie, kaas combi 4 soorten 14,50

Broodplankje met diverse smeersels 5,75

Mix olijven 4,50

Verschillende hele worsten 9,50

Aziatische eitjes 6,75

Huisgemaakte spring rolls 8,75

Garnalen Dim Sum 8,75

Tonijnlolly 9,50

Peking eend pannenkoekjes 11,50

Knoflookgamba’s 7,50

Chef’s 1714 borrelplank 22,50

Bittergarnituur 9,50

Oesters per stuk prijs van de dag

DE PERFECTE BORRELTIJD

17:14

DRINKEN

Bob Collins  8,50

Bobby’s Jenever, citroen, lemongrass siroop, Thomas Henry soda water.

Espresso Martini  9,50

Rooster & Wolf brandy, suikersiroop, Kahlua, espresso en nootmuskaat

B&T  9,50

Bobby’s gin, Peachtree, Thomas Henry tonic en sinaasappel

Old Schiedam Old fashioned  9,-

Old Schiedam Jenever, Black walnut bitters, suiker siroop

The Peach      9,50

Ketel One botanical peach, Royal Bliss berry en passievrucht

Dark & Stormy      9,50

Gosling rum, Loopuyt ginger beer, limoen, angostura bitters

Bloody Mary  9,50

Ketel One Vodka, tomatensap, citroen, worcestershire sauce, tabaso

Martinez  9,50

Notaris Jenever, Antica Formula vermouth, orange bitters, angostura bitters

Horse’s Neck  9,50

Bourbon whiskey, Royal Bliss ginger ale, citroen

OVER ONS

NIEUW GEOPEND

ETEN & DRINKEN

HET NIEUWE MENU

EVENT & STORIES

BEKIJK DE AGENDA

RESERVERINGEN

MAAK EEN AFSPRAAK